About Company

. Tangres Industiral CO, LTD  didegaké ing 2010, dumunung ing "Keramik City Chinese - Foshan Guangdong". Wiwit panyiapan, perusahaan kita mekso teori manajemen "Makarya bebarengan karo siji jantung lan Menang donya kanthi ikhlas". Liwat pacoban lan karibedan, iku tuwuh dadi perusahaan perdagangan manca owahan-ukuran.

Orane katrangan saka bisnis kalebu ngalami kasusahan, sales, lan agen kanggo impor lan ekspor. Our company uga dianggo banget rapet karo operator, supaya kita bisa klien gain barang segara paling. Ing donya Keramik cepet-ganti, perusahaan develops kanthi cepet, lan dodolan produk supaya nambah saben sasi, karo Keramik kothak, stainless steel pawon keleleb, tapel wates stainless steel, ngumbah cekungan, karpet kothak 3D, lan produk kayata sade uga nang njaba negara lan menang ing katresnan lan masmur dhuwur saka kita pelanggan rego. 

 

  • about_banner_2
  • about_banner_1

Tampilan Online Chat!