Babagan awake dhewe

. Tangres Industiral CO, LTD  didegaké ing 2010, dumunung ing "Keramik City Chinese - Foshan Guangdong". Wiwit panyiapan, perusahaan kita mekso teori manajemen "Makarya bebarengan karo siji jantung lan Menang donya kanthi ikhlas". Liwat pacoban lan karibedan, iku tuwuh dadi perusahaan perdagangan manca owahan-ukuran.

    Orane katrangan saka bisnis kalebu ngalami kasusahan, sales, lan agen kanggo impor lan ekspor. Our company uga dianggo banget rapet karo operator, supaya kita bisa klien gain barang segara paling. Ing donya Keramik cepet-ganti, perusahaan develops kanthi cepet, lan dodolan produk supaya nambah saben sasi, karo Keramik kothak, stainless steel pawon keleleb, tapel wates stainless steel, ngumbah cekungan, karpet kothak 3D, lan produk kayata sade uga nang njaba negara lan menang ing katresnan lan masmur dhuwur saka kita pelanggan rego.

Alesané kena apa perusahaan bisa nggawe prestasi banget kuwi ing kompetisi cetha iku kualitas produk banget lan trendi inspires konsumen, lan layanan sampurna sasampunipun-sales menang pasar, lan produk apik bebarengan karo layanan apik wis ngrambah Tangres dina. Kita tim wis kawruh profesional apik lan dianggo banget devotedly lan èfèktif. personel Business duwe pengalaman perdagangan manca profesional lan kawruh produk. Operators ngalami pelatihan karya, lan entuk tingkat Inggris dipuntetapaken dening organisasi sing cocog ing pamaréntahan, lan diwenehi Specialist Documentation International Kualifikasi Certificate ditanggepi dening organisasi sing cocog ing pamaréntahan.

Tangres , respon sakcepete menyang jenis pasar kanggo mimpin gaya! Ngapikake saya nampa sempurno! Nyoba kita paling apik kanggo gawe marem klien ing saben bab!



Tampilan Online Chat!