News

  • GALZED PORCELAIN FACTORY

    http://www.tangres100.com/uploads/f239610010eb9f80168d74c871158c5b.mp4
    Waca liyane
  • CARPET PORCELAIN TILES

    Waca liyane
  • CARPET GOLDEN TILES

    Waca liyane
  • new carpet porcelain tiles design

    Waca liyane
  • What are the advantages of stainless steel mosaic?

    What are the advantages of stainless steel mosaic?

    When decorating the kitchen or bathroom in the past, people often used mosaic materials. The mosaics can only be used in the kitchen and bathroom at that time, and the materials are mainly made of ceramic tiles, but with With the continuous development of decoration design, people have discovered...
    Waca liyane
  • HAPPY NEW YEAR 2019

    HAPPY NEW YEAR 2019

    Dear All Customers, WISH YOU AND YOUR FAMILAY A HAPPY NEW YEAR IN 2019! TANGRES CERAMIC YOUR BEST PORCELAIN TILES SUPPIER IN CHINA!
    Waca liyane
  • kothak terrazzo unik-podho

    kothak terrazzo unik-podho

    Drawing inspirasi saka terrazzo tradisional ing Italia lan nggabungaken unsur fashion karo teknologi produksi modern lan kabeh-liwat teknologi awak unik, desain lan kinerja terrazzo tradisional wis apik nemen. Pesona produk unik saka terrazzo rejuvenates mode ...
    Waca liyane
  • Apa kita kudu nggunakake kothak polesan alus?

    Apa kita kudu nggunakake kothak polesan alus?

    Ana diselidiki dianakaké antara 200 perancang hiasan ngarep lan 80 nduweni real estate senior babagan subyek - apa padha mikir honed kothak rampung. 80% saka interviewees ridha mentas iki gaya. Minangka dalan padha ndeleng iku, dhuwur nggilap tilesmight sabab gedhe banget visual stimulasi Whi ...
    Waca liyane
  • Apa sing Keramik kothak kosong modern?

    Apa sing Keramik kothak kosong modern?

    What is a plain modern ceramic tile? To fashion popular elements as the theme, reflecting the modern minimalist aesthetics, both excellent practical and comfortable new antique tiles. Product identification features: Simple, stylish, international style; Gray tone, superb beauty; Suitable for m...
    Waca liyane

Tampilan Online Chat!