Вести

 • HAPPY NEW YEAR 2019

  HAPPY NEW YEAR 2019

  Dear All Customers, WISH YOU AND YOUR FAMILAY A HAPPY NEW YEAR IN 2019! TANGRES CERAMIC YOUR BEST PORCELAIN TILES SUPPIER IN CHINA!
  Прочитај повеќе
 • Единствен-хомогена Терацо плочки

  Единствен-хомогена Терацо плочки

  Инспириран од традиционалните терацо во Италија и интегрирање на модни елементи со модерна технологија на производство и уникатен сите низ телото технологија, дизајн и перформанси на традиционалните терацо е значително подобрена. На уникатен производ шармот на терацо подмладува режим ...
  Прочитај повеќе
 • Зошто треба да се користи мека полиран плочка?

  Зошто треба да се користи мека полиран плочка?

  Имаше истрага одржи помеѓу 200 дома декорација дизајнери и 80 високи сопственици на недвижен имот за предмет - што мислат за исполирана готови плочка. 80% од испитаниците одобруваат ова ново тренд. Како и начинот на кој тие го гледаат, високо сјајна tilesmight предизвика прекумерна визуелна стимулација додека извршуваат напредна студија ...
  Прочитај повеќе
 • Што е обичен модерната керамичка плочка?

  Што е обичен модерната керамичка плочка?

  What is a plain modern ceramic tile? To fashion popular elements as the theme, reflecting the modern minimalist aesthetics, both excellent practical and comfortable new antique tiles. Product identification features: Simple, stylish, international style; Gray tone, superb beauty; Suitable for m...
  Прочитај повеќе

WhatsApp Онлајн Chat!