dinamika e industrisë

 • What are the advantages of stainless steel mosaic?

  What are the advantages of stainless steel mosaic?

  When decorating the kitchen or bathroom in the past, people often used mosaic materials. The mosaics can only be used in the kitchen and bathroom at that time, and the materials are mainly made of ceramic tiles, but with With the continuous development of decoration design, people have discovered...
  Lexo më shumë
 • pllaka Unique-homogjene terrazzo

  pllaka Unique-homogjene terrazzo

  Vizatim frymëzim nga terrazzo tradicionale në Itali dhe integrimin e elementeve të modës me teknologji moderne e prodhimit dhe të gjithë-me teknologji unike të trupit, dizajn dhe performanca e terrazzo tradicionale është përmirësuar në masë të madhe. Bukuri unike produkt i terrazzo rejuvenates mode ...
  Lexo më shumë
 • Pse duhet të përdorim tjegull butë lëmuar?

  Pse duhet të përdorim tjegull butë lëmuar?

  Nuk ishte një hetim të mbajtur në mes të 200 designers dekoratë në shtëpi dhe 80 pronarët e lartë të pasurive të patundshme në lidhje me temë - çfarë ata mendojnë për honed tjegull përfunduar. 80% e të intervistuarve e miratojnë këtij trendi rishtazi. Si mënyrë ata e gjykojnë atë, me shkëlqim të lartë shkaku tilesmight tepruar vizuale Stimulimi whi ...
  Lexo më shumë
 • Çfarë është një pllakë të thjeshtë moderne qeramike?

  Çfarë është një pllakë të thjeshtë moderne qeramike?

  What is a plain modern ceramic tile? To fashion popular elements as the theme, reflecting the modern minimalist aesthetics, both excellent practical and comfortable new antique tiles. Product identification features: Simple, stylish, international style; Gray tone, superb beauty; Suitable for m...
  Lexo më shumë

WhatsApp Online Chat!