ngeunaan Company

. Tangres Industiral CO, LTD  diadegkeun taun 2010, ayana di "keramik Kota Cina - Foshan Guangdong". Kusabab ngadegna teh, parusahaan urang geus maksa téori manajemen "Gawe bareng jeung hiji jantung sarta Unggul dunya kalayan kajembaran". Ngaliwatan percobaan sarta hardships, éta tumuwuh jadi pausahaan dagang asing considerable skala.

Ruang lingkup bisnis téh kaasup sourcing, jualan, jeung antibaktéri pikeun impor sarta ékspor. parusahaan urang ogé jalan raket pisan jeung carrier sangkan bisa ngabantu klien mangtaun nu angkutan barang sagara pangalusna. Di dunya keramik gancang-ngarobah, parusahaan tumuwuh gancang, sarta jualan produk na tetep ngaronjatkeun unggal bulan, ku Kotak keramik, steel baja dapur tilelep, wates stainless steel, ngumbah baskom, karpét kotak 3D, jeung produk misalna ngajual ogé jero sarta luar nagara sarta unggul dina cinta jeung praises tinggi ti konsumén urang hargana. 

 

  • about_banner_2
  • about_banner_1

WhatsApp Online Chat!