Tentang Kami

. Tangres Industiral CO, LTD  diadegkeun taun 2010, ayana di "keramik Kota Cina - Foshan Guangdong". Kusabab ngadegna teh, parusahaan urang geus maksa téori manajemen "Gawe bareng jeung hiji jantung sarta Unggul dunya kalayan kajembaran". Ngaliwatan percobaan sarta hardships, éta tumuwuh jadi pausahaan dagang asing considerable skala.

    Ruang lingkup bisnis téh kaasup sourcing, jualan, jeung antibaktéri pikeun impor sarta ékspor. parusahaan urang ogé jalan raket pisan jeung carrier sangkan bisa ngabantu klien mangtaun nu angkutan barang sagara pangalusna. Di dunya keramik gancang-ngarobah, parusahaan tumuwuh gancang, sarta jualan produk na tetep ngaronjatkeun unggal bulan, ku Kotak keramik, steel baja dapur tilelep, wates stainless steel, ngumbah baskom, karpét kotak 3D, jeung produk misalna ngajual ogé jero sarta luar nagara sarta unggul dina cinta jeung praises tinggi ti konsumén urang hargana.

Alesan naha parusahaan bisa nyieun prestasi alus teuing sapertos di kompetisi seukeut nya éta kualitas produk na alus teuing jeung trendi inspires pamakéna, sarta jasa na sampurna sanggeus-jualan meunang pasar, jeung produk alus bareng jeung jasa alus geus kahontal Tangres dinten ieu. Tim kami boga pangaweruh profésional alus na jalan pisan devotedly tur éféktif. tanaga bisnis gaduh pangalaman dagang asing profésional jeung pangaweruh produk. Operator ngalaman latihan SMK, sarta ngahontal tingkat Inggris diatur ku organisasi relevan pamarentah, sarta ménta Spesialis Dokumén International kualifikasi bijil dikaluarkeun ku organisasi relevan pamarentah.

Tangres , ngarespon promptly kana variasi pasar mingpin trend! Ngaronjatkeun terus ka attain kasampurnaan! Nyobian pangalusna kami pikeun nyugemakeun klien kami di unggal hormat!



WhatsApp Online Chat!