Poék marmer TGG6706 - Cina Tangres Industrial

Poék marmer TGG6706


  • FOB Harga: US $ 4,00 - AS $ 8.00 / M2
  • Min.Order kuantitas: 100 m2
  • Suplai Kamampuhan: 30000 M2 per Day
  • Port: FOSHAN
  • Sarat pembayaran: L/C,T/T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Item NO. TGG6706
     bahan Glazed Polsihed beling
      ukuran 600 x 600 mm
      kakandeleun 10 mm
      perlakuan beungeut: herang
      diserep cai   <0,5%
      aplikasi   Kotak floor, Kotak témbok
      bungkusan  karton kosong kalawan Usuk kai

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!