FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

 Kumaha ngeunaan kualitas anjeun sarta harga?

1. Ngeunaan kualitas, urang geus éksportir pikeun leuwih ti 10 taun basa on ISO10540, ISO13006. Barang bakal inspected taliti dina mangsa ngahasilkeun sarta saméméh loading, 

2. Ngeunaan hargana, urang nu miara loba ngeunaan reputasi kualitas urang. Sangkan baris nawarkeun harga paling kalapa kalawan kualitas alus.

Naon MOQ anjeun?

 Mun stock sadia, urutan leutik ditarima. Upami teu kitu, biasana 1 * 20'GP

Jenis pakét anjeun gaduh?

Nétral Paket, Paket Klién '

Naon waktu pangiriman anjeun?

Mun stok geus sadia, barang bisa loading dina 7 dinten saatos nampi bayaran anjeun. Upami teu kitu, bakal aya dina sabulan pikeun ngahasilkeun.

Naon istilah mayar anjeun?

T / T. 30% jadi deposit na 70% jadi kasaimbangan kudu dibayar saméméh kiriman, L / C dina tetempoan.

Naon istilah harga anjeun?

FOB, CIF, CNF, EXW gumantung kana 

Dupi anjeun OEM pikeun urang?

Sumuhun, urang tiasa OEM nurutkeun standar kualitas nu klien sarta pakét.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?



WhatsApp Online Chat!