TGJS8111 - Cina Tangres Industrial

TGJS8111


  • FOB Harga: US $ 4,00 - AS $ 8.00 / M2
  • Min.Order kuantitas: 100 m2
  • Suplai Kamampuhan: 30000 M2 per Day
  • Port: FOSHAN
  • Sarat pembayaran: L/C,T/T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Item NO.  TGJS8111
     bahan Glazed Polsihed beling
      ukuran 800 x 800 mm
      kakandeleun 11 mm
      perlakuan beungeut: herang
      diserep cai   <0,5%
      aplikasi   Kotak floor, Kotak témbok
      bungkusan  karton kosong kalawan Usuk kai

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!