Steel baja wates TSJS3102 - Cina Tangres Industrial

Steel baja wates TSJS3102


  • FOB Harga: US $ 4,00 - AS $ 8.00 / M2
  • Min.Order kuantitas: 100 m2
  • Suplai Kamampuhan: 30000 M2 per Day
  • Port: FOSHAN
  • Sarat pembayaran: L/C,T/T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Item NO.  TSJS3102
     bahan 304 stainless steel
      ukuran 600mm, 800mm, 1200mm, 2440mm
    rubak 32mm
      perlakuan beungeut: Ngagurilap, brushed
    MOQ 100PCS
      aplikasi Asesoris kotak
      bungkusan 20 PCS dina hiji karton;
    96 catrons dina hiji Usuk;

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!