Rreth nesh

. Tangres Industiral CO, LTD  , u themelua në vitin 2010, gjendet në "qytetin kinez qeramike - Foshan Guangdong". Që nga themelimi, kompania jonë ka insistuar teoria e menaxhimit të "Duke punuar së bashku me një zemër të vetme dhe duke fituar botën me sinqeritet". Nëpërmjet sprovat dhe vështirësitë, ajo zhvillon në kompaninë e konsiderueshme në shkallë të tregtisë së jashtme.

    Qëllimi i biznesit është përfshirë ndihmuese, shitjen, dhe agjent për import dhe eksport. Kompania jonë gjithashtu punon shumë ngushtë me transportuesit kështu që ne mund të ndihmojnë klientët të fitojnë më të mirë të mallrave oqean. Në shpejtë në ndryshim botë qeramike, kompania zhvillohet me shpejtësi, dhe shitjet e saj të produktit të mbajtur në rritje çdo muaj, me pllaka qeramike, çelik inox lavaman kuzhine, kufirin çelik, larje pellgu, 3D tjegull qilim, dhe produkte të tilla shitur mirë brenda dhe jashtë vendi dhe duke fituar dashurinë dhe vlerëson lartë nga klientët tanë me vlerë.

Arsyeja pse kompania mund të bëjë arritje të tilla të shkëlqyera në konkurs mprehtë është se cilësia e saj të shkëlqyer dhe të modës produkt frymëzon konsumatorët, dhe të përsosur shërbimet pas shitjes e saj të fitojë në treg, dhe produkte të mirë së bashku me shërbime të mira kanë arritur Tangres sotme. Ekipi ynë ka njohuri të mira profesionale dhe punon shumë përkushtim dhe në mënyrë efektive. Personeli i biznesit kanë profesionale përvojë të tregtisë së jashtme dhe njohuri të produktit. Operatorët nënshtrohen trajnimit profesional, dhe për të arritur nivelet e angleze të përcaktuara nga organizatat përkatëse të qeverisë, dhe të marrë Dokumentacioni Specialist Certifikatë Ndërkombëtare të Kualifikimeve lëshuar nga organizatat përkatëse të qeverisë.

Tangres , duke iu përgjigjur menjëherë në ndryshim të tregut të çojë prirje! Përmirësimi vazhdimisht për të arritur përsosmëri! Duke u përpjekur më të mirën për të kënaqur klientët tanë në çdo aspekt!WhatsApp Online Chat!